marți, 20 august 2013

PANA PE DATA DE 30 AUGUST SE POT DEPUNE CERERILE DE PLATA DE CATRE BENEFICIARII MASURII 215- PACHET A

In perioada 12 - 30 august inclusiv, pot depune cereri de plata beneficiarii Masurii 215 - pachet a) - Plati in favoarea bunastarii porcinelor care se regasesc in primul an de depunere a acestora, daca au depus cereri de ajutor in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 149/2012 (sesiunea 1) in perioada 16 iulie - 15 august 2012.

Ministerul Agriculturii a emis ordinul nr. 784/2013 pentru aprobarea modelului cererii de plata privind masura 215 - pachet a) Plati in favoarea bunastarii porcinelor pentru sesiunile 1 si 2.
Cererea poate fi completata atat pe format de hartie cat si in format online pe site-ul www.apia.org, in ambele cazuri formularul in format de hartie se depune la Centrul Judetean APIA, respectiv al municipiului Bucuresti  pe a carui raza teritoriala se afla sediul social sau pe raza teritoriala unde are capacitatea de productie cea mai mare. 
Cererile de ajutor trebuie insotite de urmatoarele documente:

  • copie CUI/CIF, dupa caz;
  • copie buletin / carte de identitate a titularului / administratorului / reprezentantului legal / imputernicitului;
  • copie autorizatie/ autorizatii sanitar - veterinara/veterinare/inregistrare/inregistrari sanitar - veterinare pentru exploatatii comerciale tip A, dupa caz, in functie de numarul de exploatatii cu cod ANSVSA detinute;
  • copie a schitei grajdului/adapostului pentru fiecare explotatie cu cod ANSVSA ( din care sa reiasa adresa si suprafata spatiilor de cazare/spatiul maxim de cazare pe compartiment);
  • program de iluminat:vara/iarna (functie de data schimbarii orei);
  • graficul estimativ de livrare anual;
  • graficul estimativ de populare, anual
  • document coordonate bancare
  • imputernicire si copii dupa actele de identificare ale imputernicitului, daca este cazul.
Beneficiarii vor trebui sa respecte cerintele specifice conditiilor de bunastare, atat cerinte minime obligatorii, cat si superioare, standardele de ecoconditionalitate aplicabile terenurilor agricole apartinand solicitantului si activitatilor agricole desfasurate la nivelul exploatatiei.

Pentru sesiunea 2 cererile de plata se depun in perioada 14 ianuarie - 5 februarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu